Åh, dere – jeg fikk så mye fantastisk fint til jul ! Jeg kan ikke si nok ganger hvor takknemlig jeg er, alle er så snille mot meg. På bildene over ser dere en god blanding av ting jeg fikk og ting jeg har kjøpt for julepenger og gavekort (noe som er minst like fint å få). Jeg fikk blandt annet Aldoskoene, ny vinterjakke og extensions av den snille mannen min, mummikopper av lillesøster, fetteren min og Eline (samt Mymlen og Hemulen som jeg allerede har vist dere) og masse annet stæsj som var midt i blinken. Jeg er så fornøyd ! Nyttårskjolen er også i hus – og enda har jeg gavekort igjen. Herre jemini, eller noe.
// As I said, I got all these beautiful things for Christmas. I can´t tell you how greatful I am to have friends and family so thoughtful. Over, you can see stuff I got and stuff I bought for gift cards etc, and as you can see my new years dress is new in too. Aldo shoes, moomin mugs, chanel mirror and even more – and still I have gift cards left, just waiting to be spent on stuff I adore. God, it is good to be me. 

originally published 28.12.12