MY BACHELORETTE PARTY

Endelig skal jeg fortelle dere om mitt fantastiske utdrikningslag ! Jeg ble vekket klokken halv tolv av en veldig opphauset Maren; “Ingvild, det er utdrikningslaget ditt !” Etter en fuktig fredag på byen hadde visst svaret mitt vært “….Faen!” , noe alle syntes var rimelig morsomt – alle unntatt meg. Humøret snudde for så vidt kjapt da jeg kom ned til et ferdigdekt bord, samt en Maren hvis humør smitter over på meg lett. Deretter var det duket for Cava-frokost. Vi tømte fem flasker champagne før klokken var to.


Etter en helt herlig frokost med melon, repareringsalkohol, god kaffe, baguetter og ekstremt blide mennesker, skulle jeg avgårdet til mitt såkalte Happy Place.Når man har en venn som Maren, da vet man aldri hva man har i vente, så jeg skal innrømme at jeg var noe (jælla) nervøs på forhånd. Men jentene mine hadde slått på stortrommen, og mitt happy place var en og en halv time med aromaterapi og fotmassasje på et thai massasjested. Himmel, hvor godt det var !

Vel tilbake hos Maren var stemningen på topp (med fem tømte flasker i minnet), og jeg ble kledd ut som en annen idiot – nett som det skal være.

Tequila gavelek tror jeg er på topp ti over verste ting som har skjedd meg. Jeg kaldsvettet, hadde gåsehud og gråt mens jeg helte nedpå shots hver gang jeg gjettet feil angående gavene. De syntes faktisk så synd på meg at jeg fikk slippe etterhvert. Takk og lov.


Etter Marens iherdige og vellykkede forsøk på å få meg til å se ut som Cowboy-Laila fra helvete, dro vi ut i Lillestrøm. Med min flaks var det selvsagt bydag i sentrum, og jeg tror vi kan la detaljene ligge akkurat der. Det gikk i allefall jevnt og trutt i alkohol, og tilstandene deretter.meg og mine to herlige forlovere

Etter å ha gjort sitt beste (og igjen lykkes) på å kaste verdigheten min i grøften, dro vi og spiste på Casa Mia. Jeg og Anders spiste vår egen kroppsvekt i mat, og folk lo faktisk av hvor mye det gikk med. Men herre min hatt og min frakk hvor godt det var ! Vi trillet tilbake til Maren alle mann.

Kvelden ble avsluttet der, med kortskalle, om mulig enda mer alkohol og latter som hørtes til alle naboene. Mine tre muskiteer (Lillesøster, Maren og Eline) gjennom dette bryllupskaoset slo virkelig på stortrommen. Jeg fikk det flotteste utdrikningslaget jeg kunne bedt om, og jeg la meg med en følelse av hvor heldig jeg er som har slike mennesker i livet mitt.

// The pictures I think worthy of showing you guys from my Bachelorette Party. The morning started with champagne and breakfast. We emptied five bottles before noon, and the mood matched it. With my best friend Maren in charge, you never know what you´re gonna get, but she did one hell of a job arranging this thing ! I got an hour of aroma therapy and half an hour with foot massage. I drank tequila (the worst part of the day), I opened presents, we ate our own body weight in food on Casa Mia and drank even more into the dark hours. My three bridesmaids during this wedding chaos has done everything for me ! I went to bed good and drunk, thinking of how lucky I am to have these wonderful people around me.

originally published 26.08.13