Fotografbildene har ikke kommet enda, men jeg har en liten slump selv. Kvelden før bryllupet dro jeg og jentene mine ut og spiste. Vi fortsatte kvelden med den gode kombinasjonen vin og tale-skriving hjemme hos Eline og la oss ganske langt ut på natten. Da jeg ble vekt av en Maren som krøp opp i sengen var jeg ikke helt pigg, men nervøsiteten var i allefall ikke til stede. Morgenen var treg, vi surret rundt før vi dro til Maren for å gjøre oss i stand. Mer vin, mascaraer, løsvipper, rettetenger, parfymer, sminkekoster and so on var over alt og The Fox gikk på full guffe. Vi koste oss ! Fortsettelse følger.

The pictures from the photographer has not yet arrived, but I shot some pictures before the event. The night before, we went out to a resturant and ate flawless food. We spent the night at Elines´, drinking wine. The morning after, we went to Marens´ to get ready; More wine, mascaras, eyelashes, perfumes and so on everywhere. We had so much fun. To be continued. 


originally published 17.09.13