De fleste har forstått det, og Eline spredte nyheten som ild i tørt gress: Vi skal endelig gifte oss. I sommer bestemte vi oss for at nå var det på tide å få i stand kalaset, men vi har ikke sett behovet for å fortelle alle og en hver før nuh – nå begynner nemlig ting å falle litt på plass. Fredag den trettende september blir vi mann og kone på ordentlig, i et personlig og sjarmerende vintagepreget lite høstbryllup. Jeg kan fortelle at vi blandt annet har Star Wars-musikk som inngangsmars og at vi har funnet på et helt eget etternavn vi skal bytte til. Originalt og unikt, som oss. Lokale, sermoni, kokk, kjole, sko, forlovere og “bridesmades and groomsmen”, innbydelser og diverse stæsj er ordnet, jeg er faktisk overrasket over hvor flinke vi har vært så langt ! Noen planleggere har vi aldri vært, så dette kan jo bli riktig spennende, høhø. Eline fikk bridezilla-genene som jeg ikke ble tildelt, hun tipset meg blandt annet om boken over, så nå har jeg en hjelpende hånd og en bok jeg hater for alt den har husket og ikke jeg. Kjolen er helt sinnsyk, og jeg skal vise den så fort jeg får kloa i den selv. Jeg skal selvsagt kle meg i stylter/syke sko/ingvild-sko/herreguuud/skyhøye hæler som forskjellige bekjente kaller min skostil, et av bordello-parene ovenfor blir mine svært uortodokse brudesko. Ellers kommer jeg ikke til å skrive så voldsomt mye om dette her. Nervene kommer kanskje etter hvert, men foreløpig tar jeg det hele med knusende ro. Det blir nok braaa. Jeg skal tross alt gifte meg med min beste venn og den kjekkeste karen jeg vet om.
// as many of you already figured out; we´re finally getting married. During the summer we decided to start the preparations for a vintage autumn wedding. Friday the thirteenth of September is the date, and place, cook, ceremony, wedding dress, invites, made of honor and best man have been arranged. I´m quite surprised actually, neither of us are the organizing types. My best friend Eline stole all the bridezilla genes, so she´s been helping me a lot lately and her and my new wedding planner has already mentioned alooot of things Iv´e forgotten about. Ah, well. My dress is absolutely crazy, and I will show you as fast as I get it myself. Of course I will also be wearing super high heels as you see on the bordello-pictures. Our wedding will be quite special, we will for example use a Star Wars theme as bridal march and change our last name to something we choose ourselves. Original and personal ! Everything will be fine; I am marrying my best friend and the most handsome guy I know.

originally published 08.01.13