THE FEASTEtter sermonien og de offisielle bryllupsbildene var det tid for middag. For å få budsjettet på et kontrollert nivå, ba vi alle gjestene ta med én rett til koldtbord – stor suksess. Pappa, jeg, William og forlovere holdt våre taler under middagen; det ble mye følelser fra alle kanter. Det slo meg hvor utrolig heldig jeg er med så mange mennesker rundt meg som virkelig elsker meg. Lykkeliten. Etter en deilig middag (ja, jeg spiste som vanlig mest av alle) var det “offisielle” programmet over, og vi surret rundt, pratet med alle om alt mulig og hadde det stas. Jeg så for så vidt ikke så mye til mannen min, men sånn er det vel bak kulissene. Vi var utrolig heldige med været, og det virket som om folk hadde det fint. Kaffegjestene var invitert til klokken syv, og vi ble brått flere. Fotografen vår er en mann for sin jobb, og han rigget opp studio i andre etasje, hvor gjestene kunne gå og ta bilder. Så var det jo alt som skal til; oppskjæring av bryllupskake, gaveåpning (stas!) og mingling. Strømpebånd-biting, brudevals og kast av brudebuketten var noe vi glemte slæsh droppet, men jeg syntes da det ble bra allikevel. Vi fikk forresten masse flott, blandt annet felles servise, penger og et helt fantastisk maleri som søsteren min har malt.

Mamma og Pappa har vært helt fantastiske gjennom dette og arrangert omtrent nitti prosent av hele greia. Jentene mine har vært støttespillere fra oven, og henholdsvis giret meg opp og roet meg ned som seg hør og bør. Og ikke minst William, den flotte mannen min, som ikke bare har ordnet en god del, men lar meg være en del av hans liv fremover. Igjen – jeg er heldig. Og nå, står bare hele livet forran oss ! Sykt.

After the ceremony and the official wedding photos, we had dinner. We arranged for every family to bring one dish, and not only did we save alot of money, it was indeed successfull. My dad, me and my maid of honor, my housband and his best man held our speeches, and the feelings were overwelming even for me. It suddently hit me how extremely greatful I should be (and am) for all the people I have that really care about me. The weather was beautiful, and all the guests (and of course me and my man) seemed to have a great time. We cut the cake, opened the gifts but dropped out on the wedding dance and a couple of other traditional stuff – all well, I guess. We did get alot of awesome gifts by the way, like the stunning painting my sister made for us. Gosh. I do want to thank my mom and dad for arranging all this, my girls for holding me in this arrangement, and my wonderful husband for letting me share my life with him. Now, our whole life is approaching us ! Sick. 

photography by Stig Mortensen

originally published 31.10.13