Det er tydelig at det er glitter og stas som gjelder i jula, så da klinket jeg like godt til med denne blodharry, fantastiske 40´showkjolen min. Jeg fikk masse komplimenter og følte meg ganske ålreit selv også, så da var det ikke helbom! Jeg som er så glad i å stæsje meg opp litt ekstra er i Nirvana når juletilstelningene begynner. Som dere ser har jeg endelig fått fingeren ut av anus og farget håret også, så nå er det meste meget bra. Vår julaften var helt flott, og jeg er heldig som har en så fin familie, en så herlig mann og så mange gavmilde venner.

// During christmas it has crossed my mind that it´s “the more the merrier” when it comes to outfits. So, I chose my wonderful, weird 40´s show dress to this occation. I felt pretty damn good in it too, I love dressing up so this time of year fits me perfectly. I also dyed my hair (finally) , thank you. Our Christmas was absolutely wonderful, and I´m lucky to have such a great family, such a wonderful man in my life and so many friends. 

originally published 24.12.12