Vår alles kjære Ådne feiret tyveårsdagen sin i går. Og de som kjenner Ådne, vet at da er det ikke noe rølp; da er det ordentlige saker. Østers, god vin og utrolig masse godt. Han hadde virkelig slått på stortrommen ! Jeg spiste blandt annet en helt ufattelig god blåmuggost-pai, nomnomnom. Jeg kledde meg opp all classy, og fikk komplimenter (eller i allefall kommentarer) for mine superflotte JC´s. Jeg koste meg, jeg. Og igjen; Gratulerer så masse til verdens beste Ådne !

// One of our best friends celebrated his sweet twenty yesterday, and as the classy guy he is there were oysters, loads of wine and other fancy things. I ate the most amazing blue cheese pie, and alot of other fantastic food. I dressed up as classy as I know how, and got a lot of compliments – or at least comments – for my super awsome J.C. platforms. 

originally published 16.06.13