Jeg tok meg endelig sammen og tok med meg kameraet ut for første gang på lenge. Kameraet mitt er nemlig på Australia-tur sammen med lillesøster, og jeg er stuck med et litt eldre ett som for å være helt ærlig tar helt elendige bilder. Om ikke så lenge er det heldigvis nytt kamerakjøp som gjelder, og det gleder jeg meg helt grenseløst til ! Uansett; I går var jeg ute med to av mine fineste, Sebastian og Maren. Jeg er i utgangspunktet helt lattelig negativt innstilt til vår kjære hovedstad, men jeg måtte innrømme at i finværet var det slett ikke dumt. Vi ruslet Aker Brygge og endte opp på TGI Fridays. Ah, jeg har det helt vilt bra om dagen !

I finally got it together and brought the camera outside for once. My own camera is on a one month long trip to Australia with my little sister, and I´m stuck with an older version – one that sucks to be honest. Fortunantly I´m buying a new one any week now, so I´m pretty exited about that ! Anyways; Yesterday I went to our capital Oslo with a couple of good friends. I normally think our capital is overrated as fuck, but with a million degrees and sunshine, it wasn´t bad at all ! We went to TGI Fridays to grab something to eat, and spent the whole afternoon there. Wow guys, I´m having the best summer ever !

originally published 23.07.13