Marco Polo kalte Maldivene “Det indiske havs blomst” , og med jælla god grunn. Her er det så vakkert! Jeg er helt matt. Turen var på hele 22 timer men det var overraskende ålreit. Vi fløy med Turkish Airlines, og servicen var helt upåklagelig: Hver sin TV, kjempegod mat, god benplass og i det heletatt. Vi mellomlandet i Istanbul hvor jeg fikk sekser-på-eksamen-gave av W på Victoria´s secret. Byer sett fra fly om natten er jo så vakkert! Vi dro videre til hovedstaden Male, og deretter tok vi sjøfly over til øya. Det var en opplevelse i seg selv: så mye turbulens at det kriblet i magen, og med en utsikt som ikke lignet noe jeg har sett! Da vi kom frem ble vi møtt med velkomstdrinker og lokal kokosis. Innen denne tid var jeg både utmattet og overveldet på én gang.

Maldivene er en republikk i Asia. Det består av ca 1192 øyer, hvor ca 200 er bebodd. Jeg skal på en tur en av disse dager til en av de ubebodde øyene, noe jeg gleder meg voldsomt til. Komandoo er en av de små, sjarmerende øyene med stort sett palmer og sand. Ellers er det hele to resturanter her, hvor den ene ligger i vannet. Og ja, vannet er like blått som på bildene! De har heldigvis både dykkesenter og treningssenter her, så jeg skal nok få beveget meg litt mens W ligger flatut i fjorten dager. Ålreit å kunne gjøre litt forskjellig også! Ellers bor vi på en Jacuzzi Beach Villa, og jeg har aldri aldri følt meg så i mitt rette element – strand like utenfor døren, jacuzzi på det Maldiviske utendørs-badet vårt, en stor himmelseng å tilbringe natten i, og i det heletatt feire kjærleiken med den fine mannen min. Åh, livet er så bra – akkurat nå.

Marco Polo called The Maldives “The Indian Oceans flower”, and with good reason. It is absolutely stunning here! The trip took over 22 hours, but it went surprisingly well. We flew with Turkish Airlines, and the service was the best. We landed in Istanbul (first picture) and I got myself a little something from VS. We flew from Istanbul to the capital of the Maldives, Male, and took a sea plane from there. Hard to get a decent picture through the window, but it was a view you could only dream of. When we arrived at the island, we was served welcoming drinks and homemade coconut ice cream. By that time I was both exhausted and overwhelmed. 

The Maldives is a republic in Asia, with 1192 islands. Only 200 of them are populated, and one of these days I´m visiting one that´s not. We live on the island called Komandoo, a small and charming one consisting mostly palms and beach. There are two restaurants here, one of them in the water. And yes, the water is just as blue as shown in the pictures! The island has both a training center and a scuba diving center, so I will be able to do my stuff while W sunbathes. I think it´s nice we do things separately as well! We have a Jacuzzi Beach Villa, and i have never felt more home than now – with a jacuzzi in our Maldivian outdoors bathroom and the beach right down the stairs. I´m all over celebrating love with my one and only. Life is good – right here, right now. 

Baajjaveri dhuvahey! (have a nice day!)

Originally published 28.06.14