Gårdskvelden ble tilbragt hos Cathrine og Anniken, de vordne mammaene. Der var det nemlig babyshower på gang, for deres lille prins er ventet i slutten av mars. Skuffende nok missforsto jeg meldingen om at kameraet var klart til henting, så panikken spredte seg helt til jeg fikk låne et kamera. Jeg spilte dermed rollen som påtrengene og slitsom fotograf helt perfekt (etter avtale vel og merke) for ørtende gang, med resultater som følgende. Jeg og William er så lite babysyke som man kommer, tross at “alle” rundt oss verper og styrer – men det var koselig å gaver som bittesmå bodyer så lenge det ikke er vårt skap det skal inn i.
Ikke minst gleder vi oss til å se den lille herremannen ! Gratulerer, søte mammaer ♥
// Saturday night spent at Cathrine and Annikens place, celebrating their little gentleman who is expected in March. My camera is, disappointingly enough, not ready to be picked up after all but with a borrowed one I played the part as the over eager, pain-in-the-ass photographer. My fiancé and me don´t want babies for a very long time, but we enjoyed seeing the little clothes as long as they weren?t for us to put a baby in. Congratulations to the mommies to be !

originally published 25.11.12