Hei mennesker ! Jeg lever i beste velgående. Grilling om dagen, shopping om kvelden. Og det er vel akkurat slik det skal være, destinasjonen tatt i betraktning. Bryllupsreisen ble midlertidig avlyst, så jeg pakket enkelt og greit lillesøster og solkrem og hoppet på en restplass til chartersted nr 1; Gran Canaria. Ikke mitt førstevalg kanskje, men sol, varme og avkopling fra annet kaos.Vi har det imidlertid som plommen i egget. Vi bor på Los Arcos, et hotell med ålreit avstand til alt vi trenger og en noenlunde standard. Første dagen tok vi det lungt med sol og god middag, dagen etter slo vi ut håret litt mer; Vi dro på Sparkles Showbar, Dragshowet alá los locales. Det var rett og slett herlig ! Livet går sin gang, og jeg blir bare brunere og brunere. Brun og blid, hva? Jeg oppdaterer dere innimellom når jeg får nett på dette stedet.

Hello you. I´m alive and kickin´ ! We´re in Gran Canaria; the honeymoon was tempereraly canceled, so I packed my bag and went for sunshine. We´re having a good time ! I´ll update you again as soon as possible.

Originally published 01.10.13