Julekort er sendt ut, og etter et aldri så lite helvete på storsenteret, er årets julegaver nesten i boks for vår del. Som vanlig gjør vi det mest mulig miljøvennlig (vi i betydningen en bestemt Ingvild og en samtykkende Willy), og pakker gaver i gråpapir, gaveposer og esker. I år fant vi igjen gaveposene vi fikk i fjor, og når flere gjør slikt blir det ikke fire søppelsekker med uresirkulerbart papir på julaften.  Vi kjøpte billige oppbevaringsbokser fra Søstrene Grene, pakket gaver på måter så bokser og gaver kan brukes igjen og i det heletatt som vi pleier. Nostalgien slår alltid til for fullt i meg når julen banker på, og selv om lommeboken har fått seg en trøkk er jeg fornøyd!
// Christmas cards have all been sent, and after much time and money spent, almost all of our Christmas gifts are wrapped and ready for shipping. As always, we (meaning me and my consensual fiancé) are trying to protect the environment, and have wrapped all our gifts in gift bags and boxes that can be used again. Some gifts are wrapped in brown paper so that it can be recycled instead of trown away at Christmas Eve. I always get even more nostalgic than usual at this time of year, and even though my wallet physically hurts, I´m quite happy with myself. 

originally published 10.12.12