På lørdag var vi som sagt i Cannes og besøkte onkelen vår, og søndagen ble tilbragt i solen hjemme i Vence. I går var vi i Antibes og feiret syttifemårsdagen til morfar med fin lunch og strandbesøk. Og et lass med gaver selvsagt. I dag har vi vært på storshopping i Nice, på et kjøpesenter kalt Cap 3000. Jeg handlet ikke så alt for mye til meg selv, men jeg har da noe å vise dere etterhvert ! Ellers er det soling på høyt nivå her (fargen begynner å komme seg nuh) og øl samt spillet Alias om kveldene. William bader og leker med småtrollene, jeg tilbringer store deler av dagene i horisontal stilling og tar med meg Hunger Games til sengs, folket ler og alle ser sånn passe lykkelige ut i mine øyne. Det er en fantastisk følelse å være så jævlig glad.  Må bare beklage bildekvaliteten. Fuck blogg.no. Og ha tålmodighet med bloggfraværet mitt, PCen min er så døden nær som man kommer og jeg har ikke penger til en ny PC for øyeblikket. Men alt ordner seg for snille jenter. Håper jeg.

Originally published 10.07.12