Har dere sett noe så vakkert? Hver gang jeg ser slike perler tenker jeg at det å reise, det må være min store lidenskap. Tenk å leve et helt liv uten å se slike underverker, det ville vært helt utenkelig for min del. Det som slo meg kanskje mest med all denne luksusen, var hvor gjennomført alt var: Maten, personalet, servicen, utfluktene og aktivitetene, interiøret, infrastrukturen, alt. Til og med værskiftene var vakre, det gikk så raskt og resulterte i et surrealistisk syn av et skydekke. Det var så fint ! Her var vi. Kun fem dager siden vi kom hjem, og allerede et slags fjernt og alt for fint minne. Det skremmer meg litt, for å være ærlig. Jeg har i allefall fått samlet meg, og er klar til en ny flytur i morgen tidlig. Heldigvis har jeg notert flittig underveis, og er klar med en detaljert reiseguide til Komandoo når jeg kommer hjem. Og heldigvis nr. 2, er dette bare ett av mange eventyr fremover.

Have you ever seen something so wonderful? Every time I witness the pearls our world has to offer, I figure that traveling must be my great passion in life. What hit me the most about all this luxury was how conducted everything was: Food, staff, service, field trips and activities, interior, infrastructure, everything. Even the change of weather was beautiful, it went so fast that it resulted in a surrealistic sight. I was here, witnessing all this beauty in one place only five days ago, and it already feels like a distant memory. That scares me, to be honest. At least I´ve had time to gather my thoughts, and I´m ready for a new flight tomorrow.  Luckily; this is only one of many adventures. 

Originally published 17.07.14