I helgen har det som de fleste østlendinger vet byfest i Lillestrøm. Jeg tok ikke helt av som mange rølpere, ikke kjøpte jeg så mye rusk i bodene heller. Men, tross rølp, slitsomme selgere og alt for mange mennesker generelt er det en slags sjarm ved byfesten; alle merkelige huleboere i byen kommer ut én gang i året, og jeg blir fylt med en slags markedsfølelse. Sjarm.

Jeg kjøpte nå i allefall disse fantastiske øredobbene og en søt liten drømmefanger til å sette på vesker også videre. Ingen hemmelighet; jeg elsker både ugler og drømmefangere, både som tattoveringer og annet strass. De som sier penger ikke kan kjøpe lykke, vet åpenbart ikke hvor man handler.

// This weekend there was a kind of market in our town. Everyone drinks way too much, the sellers are unbelievable irritating, and there are too many people there all weekend. Even so, I think it´s kind of sharming. I bought these pretty owl earrings and a new little dreamcatcher to put on purses and such. Everyone knows I love owls and dreamcatchers. And those who claim money can´t buy happiness, obviously doesn´t know where to shop.

originally published 18.06.13