Jeg har på meg en sak jeg ikke vet om er body eller badedrakt, men den hadde fine blomster på så jeg kjøpte den uansett. Tenker på dager som bare har flydd avgårde så vanvittig fort, og tar enda et trekk av dagens røyk nr fjorten. Eller femten. Huff. Men veldig godt også. Ved siden av meg sitter mannen min, travelt opptatt med musikk og sine egne tanker. Han er kjekk der han sitter.

En jente fylte tjue år igår, og sammen med nasjonaldagen ble det helt knall ut i natten. Dørvakten sang bursdagssang, vi drakk noen shots for mye, vi betalte ti euro og Willys siste røyk til en gatemusikant, jeg spiste pizza med ansjos på og tråkket i bæsj på åpen gate. Slik en kveld på byen skal være, med andre ord. Av og til.

Flere tanker? Jeg har så mange bilder å vise dere. Vise hvor fantastisk det er her, og hvor deilig det er å fnise og kysse i tredve pluss. Tusen ting som skal gjøres, og ingen ting som blir gjort. Men det er litt av sjarmen, hva ? Overfladiske tanker: Jeg har kjøpt nye sko. Litt for dyre, men ordentlig snasne. De er fra Minelli, hva nå enn det er. Gleden over min nye klokke og alt sånt. Men overfladisk eller ikke, jeg tenker fint . stort . Og selv om jeg skyver det så langt under stolen som det går og enda litt til, så er de gjenværende fire dagene det jeg har å glede meg over i uoverskuelig fremtid. Vel, da får jeg bare ha det fantastisk litt til, da.

Originally published 15.07.12