Fraværende hos pappaen min de siste dagene. Her har jeg (selvsagt) drukket for mye kaffe, tittet på gamle mummifilmer med sjarmerende kvalitet, lest overfladiske blader og i det heletatt. Det har vært utrolig koselig å være bare Ingvild, med to, gjerne tre bad om dagen og to småsøsken med pels. Jeg ble fin på vin med pappa og onkel i går, og spiste sånn lang frokost som bare pappa og Ingvild kan i morges. Den flotte mannen min kom en tur på besøk óg, og overrasket meg med to nye mummikrus til samlingen. Mummitrollet og Stinky.
//  I’ve spent the last couple of days at my dad’s house. Drinking coffee, watched old moomin VCRs, read superficial magasines, basicly just the usual. My man came to visit and suprised me with two new moomin mugs, thank you very much. 

Originally published 04.11.12