Den nittende mai feiret vi min beste venninde Eline med et smell. Hun hadde egentlig bursdag for en god stund siden, men grunnet sykdom og annet tull ble det utsatt. Vel, det var ingenting å utsette på festen i allefall ! Egentlig litt merkelig at syv jenter kan finne på så mye sprell. Eline fikk masse fint, blandt annet champagne (som vi spratt senere samme kveld) og Nelly-pumps og kinodate av meg. Ettersom gjestene minket stek alkoholprosenten hos oss siste, og vi endte opp med både sang og dans til gamle slagere. Vi må ha både sett og hørtes ut som idioter, men sånt er bare bra iblant. Verdens fineste jente, Eline ♥

// A couple of days ago we celebrated my best friend turning twenty. Strange, how seven girls can make that much noise. I bought her a couple of classic pumps and a cinema date, which she seemed to like. While the guests started to dissapear around two-three o´clock, the rest of us started acting like complete idiots, singing and dancing alike. In my opinion, that´s quite healthy. Congrats to the best girl in the world !