Jeg avsluttet to tusen og tolv som jeg startet det – i litt for sterk hvitvinsrus og med et eneste stort glis om munnen – med en sigg i den ene hånden og med Maren i den andre. Vi festet henholdsvis villt og halvhjertet på vorspeil og nashpeil, iførte oss sprakende discokulekjoler og så på fyrverkeri med like stor iver som femåringer – med andre ord feiret vi nyttår som man skal ! Morgenen staret alt for tidlig etter fire timers søvn, av en bestevenninde som krøp inn under dynen min. Vi bestilte pizza fra sengen, og delte en og en halv liter cola. Resten av dagen well spent under hvert vårt pledd på sofaen, som vanlig etter en litt hard natt. // I said goodbye to 2012 pretty much the way I welcomed it – with too much to drink and with a great smile on my face, with a cigarette in one hand and my best friend in the other. Wearing disco dresses and watching the fireworks with the enthusiasm of a five year old, we partied all night long. This morning started way too early, with my best friend crawling up in the bed wishing me a good morning. We ordered pizza from the bedroom, and spent all day on the couch. As always, after a long night.

originally published 01.01.13