1 Necessities 2 Traveling outfit details 3 My two babies

Kofferten er klar, med alt for mye av alt. Sko er ikke prioritert, da man skal være barbeint på Maldivene. Jeg kan leve med det. Det blir noe annet for mine ben, som er vant til å presses ned i hæler til alle døgnets tider. Jeg har imidlertid kompansert med smykker, kjoler, sminke og dill, så jeg regner med overvekt uansett. Odin skal både på hyttetur med en pelskledd venninde, og senere både til “fetteren” sin Mini og “mormor”. Han kommer til å ha det som plommen i egget, men det var likevel vondt å levere han fra meg. Så fort tærne treffer sanden glemmer jeg vel alt savn. Jeg har fått låne onkels undervannskamera, og skal for første gang prøve meg på litt undervannsfotografering. Dette er bare én av tusen ting jeg gleder meg som en unge til! Åh, dere: Det er nesten et år siden bryllupet, og nå reiser vi på bryllupsreisen. Nå reiser vi hvert øyeblikk. Det blir fantastisk, det er jeg helt overbevist om.

My suitcase is packet, with way too much of everything. Heels are not prioritized, because on The Maldives, you´re supposed to go barefoot. I think my feet will be pleased. I have however compensated with jewelry, dresses, makeup and other girly things, so I guess I have reached the weight limit anyways. Odin has been delivered: he´ll be at his furry girlfriend´s- , my nephew´s-  and his “granny´s”  house. He is going to have the time of his life, but it was a little sad giving leaving him – even for two weeks. When my feet touch the sand, I´ll forget everything back home I guess. My uncle has lent me his underwater camera, so for the first time I will do some underwater photography. This is just one in a thousand things I´m exited about. Almost a year has passed since our wedding, and now we´re on our way for our honeymoon. It will be amazing. 

Follow my instagram profile for updates from paradise!

Originally published 26.06.14