Så, mannen min ba meg freshe meg opp litt etter middagshvilen, fordi vi skulle noe gøy. Jeg kledde meg i fløyel og gull, og vi tok turen ned til Lillestrøm. Jeg tenkte med meg selv at dette blir en koselig kveld, og det hadde jeg mer rett i enn jeg trodde; På Fratelli ventet nemlig et selskap av mine fine fine venner ! De hadde med gaver akkurat i min smak – rødvin, Sims2 utvidelsespakker, godteri og penger. Alle lo masse, så jeg går utifra at det ikke bare var jeg som hadde det helt fantastisk. Tenk dere, å få feire bursdagen sin med alle man er glad i, en flaske vin og dessert med stjerneskudd. Og tenk, hvor fine venner jeg har som tar seg tid ut av hverdagen for å feire meg. Tusen millioner takk til William som hadde stelt i stand alt sammen bare for lille meg ♥ Tror kanskje han elsker meg.

// So, my boyfriend told me to dress up, cause we were to celebrate my birthday some way fun. I got dressed, wore gold and spent time on my makeup. When we reached the resturant, I realized that this evening was going to be even more magical than I had imagined; outside, a party of my very best friends stood, ready to celebrate me, and only me – gosh, I felt more appreciated than I have done in a long time. Not only did they take time out of their busy days to celebrate, they brought gifts of my own heart; bottles of red wine, computer games, candy and money to buy something nice for myself. Everyone laughed and drank alot, and I think everyone had a fun time. Imagine – to have yourself celebrated for a whole night, and to have a boyfriend that arranges a very own suprise birthday party just for you. I think maybe he loves me.

originally published 05.04.13