Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

NÅ er jeg utslitt. Den nye jobben overlappet akkurat med eksamenskjøret, og jeg fikk virkelig kjenne på hvordan det er å ha dårlig tid. Det eneste jeg har fått tid til mellom slagene er fem minutter med mine to elskede, før neste oppgave står for tur. Ikke for å klage, jeg har det som plommen i egget ! Nå begynner ting å roe seg. Lillesøsteren min fylte atten i går, og jeg har brukt dagen på shopping, bursdaglunsj, og å forberede kofferten min. Om to dager drar vi, og ut juli er det stort sett bare reise – akkurat slik jeg liker det. Familien min er stolt av meg, og det er bare det beste som finnes her i verden. Jeg er faktisk litt stolt av meg selv også.

 I´m tired. I got the new job right before all my exams, and have combined the two for weeks. Now on the other hand, things are about to change. My baby sister turned eighteen yesterday, and I´ve spent the last couple of days celebrating her. Today we met for shopping and birthday lunch, and I´ve spent at least two hours preparing my suitcase. We leave in two days, and I´ll be pretty much gone until the end of July. Just the way I like it! My family is proud of me, and that´s the greatest feeling in the world. I´m actually pretty proud myself.