sweater and shirt / my dad´s   pants / bikbok   wedges / divided   purse / mulberry alexa   scarf / h&m   leather jacket / cubus

I dag har jeg vært å shoppet bort litt julepenger. I morgen blir det mer shopping, mer bilder av hva jeg har fått for noe fint til jul, og ikke minst skal jeg ut og stå på skøyter med min kjære lillesøster.  Snart har jeg en aldri så liten announcment til de som ikke allerede har tatt tegningen også, så jeg syntes dagens quote passet seg bra. Jeg er lykkelig om dagen.
// Today well spent doing some shopping. Tomorrow I´m spending on even more shopping, finishing up the pictures of my christmas gifts, and going ice skating with my little sister. Soon I have an announcment to make as well, for those of you who has not gotten it yet. I´m happy.

originally published 28.12.12