Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicFredag pakket jeg sakene mine i all hast for å rekke bussen til Trysil. I fire dager var jeg med korpshjerter som meg selv, og hadde det stas. Vi spilte i ensembler og storkorps, hadde huskonserter og sto i – vi sov på luftmadrasser ti stk på samme rom, var oppe til langt på natt og sto opp til helt urimelige tider. Vi var ute i ordentlig norsk natur; akte, sto på ski (jeg i flunkende nytt og stilig utstyr) og jeg fikk blåst støv av kameraet. Når tilværelsen er litt snudd på hodet er det slikt jeg setter pris på; mennesker av mitt hjerte, snø, latter og glinsende likegyldighet.

// On friday I left for a place in Norway called Trysil. For four days I laughed with people as weird as me; we practiced, slept on air madrasses, spent all night talking, went skiing (yeah, those crazy cool boots are mine) and so on. When things suddently is turned upside down, this is what I appriciate ; snow, people of my heart, laughter and shiny carelessess.

originally published 23.02.13